Ons rouwdrukwerk


Het is gebruikelijk dat men met een rouwbrief familie, vrienden en kennissen op de hoogte brengt van het overlijden. Wij beschikken over een ruim assortiment rouwbrieven. Van klassiek tot modern. Omdat wij ons rouwdrukwerk volledig in eigen beheer vervaardigen kunnen wij er voor zorgen dat de rouwbrieven SNEL klaar zijn om verzonden te worden. Wij helpen u graag bij het opstellen van de tekst. Door onze ervaring kunnen wij u helpen bij het verwoorden van uw gevoelens en zo een tekst laten ontstaan die recht doet aan de overledene. 


Het opstellen van een rouwbrief is iets wat in een zeer korte tijd na het overlijden moet gebeuren. Het uitstellen van het opmaken van de rouwbrief zal betekenen dat familie en kennissen de brief later zullen ontvangen.

Om u alvast op weg te helpen geven wij u op deze website een overzichtje van wat  u best meebrengt:
• Juiste schrijfwijze naam overledene
• Geboortedatum en geboorteplaats
• Sterfdatum en plaats van overlijden
• Een volledig overzicht van de familie die u wil vermelden
    (dikwijls kan u een oude rouwbrief van de familie als basis nemen)
• Een of meerdere rouwadressen
• Datum, uur, plaats van de uitvaart
• Datum, uur, plaats van eventuele dankvieringen of gebedswakes
• Vermeldingen van lidmaatschap van verenigingen of activiteit tijdens het leven...
• Eventueel een speciale afbeelding of foto van of die in verband staat met de overledene

U krijgt STEEDS een proefdruk VOORAF.

Op gebied van snelheid zijn we onklopbaar. Eventueel maken we de proef terwijl u er op wacht bij ons op de drukkerij... en dan kan u de rouwbrieven om te versturen met de post al direct meenemen als u bij ons vertrekt...

U maakt gewoon even een afspraak op 011 78 11 54 !


Voor de bedeling in de respectievelijke gemeentes beschikken wij over de adressen van de personen die de brieven ter plaatse bezorgen, ook hier hoeft u zich geen zorgen over te maken. De  rouwbrief kan eventueel aangepast worden om te verzenden voor publicatie in de krant van uw keuze. (Wij zorgen voor veel elegantere aankondigingen in de krant omdat we de lelijke reclame voor de begrafenisondernemer niet meeplaatsen)  Wij zorgen GRATIS voor publicatie op het internet zodat iedereen de rouwbrief kan raadplegen op www.rouwbrief.be


Om van onze diensten gebruik te maken volstaat een telefoontje en dan kunnen we u zo vlug mogelijk helpen. Zie onze contactgegevens en plannetje op een van de volgende pagina’s.

Gezien we de begrafenisondernemers geen korting geven, (dit is logisch, we geven deze korting aan u) mag u ook niet verwachten dat zij ons contacteren... dit zal u zelf moeten doen.

Nieuw: U kan de rouwbrief ook zelf ontwerpen; wij drukken de door u ontworpen rouwbrieven dan op een professionele manier af.


COLLECTIE ROUWBRIEVEN EN ROUWPRENTJES


Wij hebben een uitgebreide stock van de klassieke aanbieders van rouwbrieven.

Tevens hebben wij een groot aanbod aan eigen ontwerpen dat we niet online plaatsen.

(Er lopen veel copycats rond).

We werken hoofdzakelijk met gepersonaliseerde ontwerpen, eventueel aangepast aan de tinten van de gebruikte foto.


U krijgt van ons VOORAF een EXACTE prijsofferte zodat u perfect uw kosten kan inschatten.

Er zijn heel veel mogelijkheden die wij graag met u bespreken.

Denk eraan: het enige wat u moet weten van de begrafenisonderneming is de dag en het uur van de begrafenis. Voor al het overige in verband met uw rouwdrukwerk zorgen wij.


Ondanks het verschillende BTW tarief zijn wij BTW INBEGREPEN VEEL goedkoper.

Vermijd de DURE tussenstap via de begrafenisonderneming. Denk aan uw EIGEN portefeuille.

U bespaart op uw uitgaven en u bekomt een hogere kwaliteit !!!
Indien u eerder luxueus rouwdrukwerk wenst, kan uw besparing nog veel hoger oplopen.

EN DIT ALLES KAN U BESPAREN DOOR EEN ENKEL TELEFOONTJE !!!Ook in uw verdriet :  Denk aan uw EIGEN portefeuille. Vraag een exacte prijsofferte VOORAF.
Vermijd de DURE tussenstap via de begrafenisonderneming.

Bij ons kiest u voor de HOOGSTE kwaliteit aan de LAAGSTE prijs.

Ook als u speciale wensen heeft kunnen wij u onmiddellijk antwoorden zonder tijdverlies en proeven die niet aan uw wensen voldoen.


U hoeft ons slechts te bellen: WIJ ZORGEN VOOR ALLES ivm uw rouwdrukwerk.

Het ENIGE wat u hoeft te weten van de begrafenisonderneming is de dag en het uur van de begrafenis.In de volksmond spreekt men ook over een doodsbrief, doodsprentje, doodsbrieven, ...


Wij verzorgen alle details van uw rouwdrukwerk, dus ook kaartjes om de familie uit te nodigen voor de koffietafel zijn verkrijgbaar.


Als u een boekje wenst voor de uitvaartliturgie kunnen we daar ook voor zorgen. Dit kan van basisuitvoering tot heel luxueus.  U maakt de teksten best zelf klaar in Word of in een mail-programma en voor verdere info en een beperkte handleiding kijkt u best op www.boekjes.be. Wij zorgen ervoor dat u op de kortst mogelijke tijd deze professioneel gemaakte boekjes ter beschikking heeft.


Aarzel zeker niet om contact op te nemen indien een of ander u niet duidelijk is.

Als vakman kunnen wij uw moeilijkste eisen op gebied van drukwerk waar maken.


Zowel de brieven van onze leveranciers als onze eigen ontwerpen

zijn beschermd door een copyright.