PERMANENTE PROMOTIE


Ondanks onze lage prijzen in rouwdrukwerk (enkel rechtstreeks: u moet ons dus zelf contacteren op 011 78 11 54), leveren wij bij bestelling van een rouwbrief of rouwprentje mét foto GRATIS 4 identieke afdrukken van uw foto, formaat 13/18 (bruikbaar om op de kist te plaatsen en/of als aandenken).


Wij plaatsen steeds gratis een pdf van de rouwbrief op www.rouwbrief.be zodat iedereen dit overlijdensbericht kan lezen. Van deze dienst kan IEDEREEN GRATIS gebruik maken.  Iedereen kan het door u geplaatste rouwbericht kan lezen en eventueel zelf kan afdrukken. Bij het bestellen van een rouwbrief of rouwprentje met foto plaatsen wij deze foto eveneens gratis op www.rouwbrief.be.
De bezoekers van deze site kunnen dan online condoleren.
Deze condoleances komen rechtstreeks in uw mail-box terecht.Zelfs met het ons door de wet opgelegde hogere BTW-tarief

leveren wij U VEEL goedkoper rouwdrukwerk.

U krijgt steeds een exacte prijsofferte vooraf. 

Dit is weinig gebruikelijk in de begrafenissector !
PERMANENTE kwaliteit


Ook voor uw ander gelegenheidsdrukwerk kan u bij ons terecht: Geboortekaartjes of doopkaarten, trouwbrieven, uitnodigingen en menu’s voor jubileums, eindejaarsdrukwerk (zoals Kerst- en Nieuwjaarskaarten) zowel voor privé als zakelijk gebruik, naamkaartjes, boekjes, misboekjes, ...

Neem een kijkje op onze website www.dpz.be !

Natuurlijk ook rouwkaartjes om te condoleren en rouwkaartjes om na de begrafenis de mensen die schriftelijk condoleren te danken.Graag ontvangen wij per mail uw commentaar over deze website.

Ik kijk uit naar uw opbouwende kritiek. Stuur gerust een mailtje naar jan@dpz.be